Aktuális névnap

     
Navigáció

Történelem
Irodalom

Olvasmányok
Képtár
Letöltések
Hivatkozások
Rendezvények
Nemzeti zene
Fórum

     
Kapcsolat
     
Adminisztráció
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Szavazás
Egyetért-e Ön a Magyar Gárda betiltásával?

Igen.
Nem.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     

Jelenleg látogató van a honlapon.

     
Számláló
Indulás: 2006-07-29
     
Hírportálok
     

My Topsites List

Őstörténelem

Mondavilágunk

   

Rendkívül részletes őstörténeti bemutató

Tóth Imre   

Irodalmi alkotások a szumir időkből

   

Ősmagyar keresztnevek

   
Remélem, hogy ezzel a modullal segíteni tudok leendő gyermekük nevének a választásában.

Árpád-tól, Árpád-ig

   

A Hadak útjának története

   

Nimród nyomában

Bunyevác Zsuzsanna   

Nimród Király

   

A finnugor elmélet megdöntése

   

Sumér-Magyar véletlen?

Bognár Ferenc   

A magyar nyelv, mint valláskutatás forrása

   

Hun-Magyar szótár

   

Magyar-Normann kapcsolatok

   

Boldogasszony Anyánk

   

ELLOPOTT ŐSTÖRTÉNET

   
Tipp.

Hun-Magyar szavak összehasonlítása

   

Kik a Hunok és a Magyarok?

Baráth Tibor   

A titokzatosnak vélt Pilis kutatásának fő kérdései

Bakay Kornél   

Népünk eredete

Bakay Kornél   

Őshonosak vagyunk a Kárpát medencében

Badiny Jós Ferenc   
A Miskolci Bölcsész Egyesület keretében 1997-ben megalakult Ókori Közel-keleti és Sumerológiai Tanszék vezető tanára lett. Az egyesült ugyanebben az évben az egyetem díszdoktorává avatta. A professzor úr most írja tizenhatodik könyvét, de életművének talán legjelentősebb darabja Jézus király, a pártus herceg című könyv. Ebben Jézus származásával kapcsolatban az adaiabani, magyarul törvényadó szó is felmerül.

Az Úr szava magyar volt

Esztan Győző   

Avaria megmenekül

Pap Nóra   

A TÓREM-HITŰ NÉPEK MITOLÓGIÁJA

   

A SZENT-ISTVÁNI MŰ

   

A rovásírás rövid története és legfontosabb emlékei

   
Tudjátok, miért hivattalak Benneteket ide, szent magyar hagyatékunk őrizőit, tanítómestereit?... Ősi szokás szerint valamelyikteknek átadom majd a máglya tüzénél nemzetünk hagyatékának gyarló emberi jelvényeit, az írásos botot és a szent rovást. A hagyatékot magát, már lelketekben őrzitek mindannyian, s tanítjátok azoknak, kik érdemesek reá. Wass Albert

A Parthus Birodalom történelme

Juhász László   
Az európai történetírás a parthusokat a rómaiak és a görögök szempontjai szerint ítéli meg. Ez a tanulmány természetesen nem ezeket veszi alapul, hiszen mi, magyarok és hunok egykor a Parthus Birodalom szövetségében éltünk, és minden valószínűség szerint kivettük részünket a birodalom háborúiból. Sokkal reálisabb képet festenek a Parthus Birodalomról az iráni történészek!

A héj összeesküvése a mag ellen

Heribert Illig, 1999   
„1991 januárja óta a következő tézist képviselem – röviden fogalmazva. Az európai történelemben a VII., VIII. és IX. század művileg beiktatott időegységet képez. Ennek nincs semmiféle reális történése, úgyhogy maradék nélkül törlendő, az előtte és utána lévő időszakok pedig közvetlenül, vagy csupán kis eltéréssel összekapcsolandók. A kérdéses időközt ekkori tudásomnak megfelelően pontosan behatároltam: a fiktív, kitalált időszak 614. augusztus végétől 911. szeptember elejéig tart. Egy ilyen precíz adatolást azonban csak a további kutatások fényében erősíthetünk vagy változtathatunk meg.”

Az ősmagyar biblia (részlet)

Arvisura   
A magyar ősvallás néhány részlete

Magyar lélek-magyar sors

   
Mai világunkban már igencsak szétkuszálódott a magyarság fogalma. Pedig magyar állampolgárnak vagy magyar lelkületűnek lenni, korántsem ugyanazt jelenti. Az itt található oldalakon ezzel a témával kapcsolatos információkat szeretnék megosztani - amennyire lehet -, politikamentesen. Ugyanis sem a Trianoni dekrétumban, sem az alakulóban lévő Hun Kisebbségben nem a politikát kell meglátnunk, hanem a magyarság sorsát, s legyen az akár negatív, akár pozitív dolog, le kell vonnunk belőle a megfelelő konzekvenciát. Hibáinkból tanulva, s eleink ősi tudását példaként magunk elé állítva pedig mi is merhetünk ismét nagyok lenni.

Féran-Az ősi nyelvadó naptár

Arvisura   
„Az embernek sohasem kell restelkednie egy tévedés bevallásán. Ezzel azt mutatja, hogy fejlődik és ma okosabb, mint tegnap.

Magyar nyelv és rovásírás

Arvisura   
„A három mesebeli királyfi, ki tőrét a válaszúton a fa kérgébe vágta, hogy visszatérve az ejtett sebhelynek jeléből egymásról hírt halljanak, a néplélek visszaemlékezése az őstudomány homályos múltjára, melyben az értesítések rúnajelek által eszközöltettek.” (Désy Ferenc)

Őstörténetünk

Bakay Kornél   
Őstörténetünk régészeti forrásai I. című tankönyv bemutatója a Magyarok Házában

Ősmagyar időrendi táblázat

   

     

Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT